Het laatste nieuws…

In dit nieuws bericht zie je standaard de laatste 5 berichten die zijn gepost op de Facebookpagina. Om ze te lezen klik je op “Read more”

Vorig weekend vond het Landelijk Medisch Studenten Overleg Congres plaats in Groningen. Aansluitend op de healthy-ageing week daar, stond dit weekend ook in het teken van gezond ouder worden. Met interessante lezingen, interactieve workshops en genoeg tijd om te netwerken was dit een geslaagde kick-off van het nieuwe studiejaar voor onze achterban. Ook vond de bekendmaking van de naam en het logo van de gefuseerde organisatie tussen het Landelijk Overleg CoAssistenten en LMSO plaats: Komend jaar gaan wij gezamenlijk verder als Interfacultair Medisch Studentenoverleg! Interesse in een bestuursfunctie? Kijk dan op www.lmso.nl
Congresbestuur, bedankt voor dit mooie congres!
...

View on Facebook

It's official, we kunnen nu officieel bekendmaken dat het LMSO komend jaar met het Landelijk Overleg CoAssistent (LOCA) gaat fuseren tot het Interfacultair Medisch Studentenoverleg (IMS)! We zijn erg blij met deze grote stap en zullen op deze manier nog veel meer voor de geneeskunde studenten in Nederland kunnen betekenenšŸ˜

Ook zijn de sollicitaties voor het eerste IMS bestuur in 2018 geopend en kan gesolliciteerd worden op een mooie functie t/m 5 november! Zie onderstaande flyer of lmso.nl of loca.nu voor meer informatie!
...

View on Facebook

De vonk is overgeslagen tussen het LMSO en het Landelijk Overleg CoAssistenten (LOCA)!

Vanaf aankomend jaar slaan wij de handen definitief in een en zetten wij als 1 organisatie ons in voor alle geneeskunde studenten.
Zaterdag worden de naam en het logo van de fusie organisatie bekend gemaakt op het LMSO congres. Wil jij je komend jaar inzetten als eerste bestuur? Hou dan onze Facebook pagina's in de gaten!
...

View on Facebook

Beste studenten,
via IFMSA-NL kan je je nu aanmelden om met de Nederlandse delegatie van VWS mee te gaan naar de World Health Assembly. Hier kan je op het hoogste internationale niveau de Nederlandse studenten vertegenwoordigen op het gebied van Global Health!
Lijkt dit je wat? Kijk voor meer informatie en instructies om je aan te melden op de onderstaande site!
...

Heeft de vacature van het youth delegate programma jouw interesse gewekt? Je hebt nog tot en met 8 oktober om je aan te melden! Zie voor meer informatie ifmsa.nl/youthdelegate. Vragen? mail naar youthdelegate@ifmsa.nl

View on Facebook

Leave a Reply