Gezocht: nieuw bestuur na fusie LMSO en LOCA!

Beste studenten,

Zoals al eerder aangekondigd gaan het LMSO en LOCA fuseren tot een nieuwe organisatie: het Interfacultair Medisch Studentenoverleg (IMS). Deze organisatie zal vanaf januari van start gaan, natuurlijk inclusief een nieuw bestuur! Voor dit nieuwe bestuur zijn we op zoek naar zeven enthousiastelingen die de uitdaging willen aangaan en het IMS direct goed op de kaart willen zetten. De deadline voor het insturen van je motivatiebrief en CV is 5 november om 23:59. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op zaterdag 11 november in Utrecht. Tevens is 16 en 17 december een inwerkweekend gepland, het is een vereiste dat je hierbij aanwezig kunt zijn.

Hieronder vind je de functieomschrijvingen:

Functieomschrijvingen IMS

Bij overige vragen en voor het opsturen van je CV en motivatie kun je mailen naar secretaris@lmso.nl

Met vriendelijke groet,

LOCA & LMSO

IMS_Logo_Corporate_CMYK_DEF

 

Leave a Reply