LMSO Congres

Welkom,

Het LMSO congres 2017 zal jullie dit jaar niet wellicht in de koude kleren gaan zitten. Het congres zal namelijk in Groningen, het hoge noorden, plaatsvinden op 14 en 15 oktober.

Het congres zal als overkoepelend thema “Healthy Ageing” hebben.

Nederland wordt ouder. Verouderen, een proces dat niet zonder problemen verloopt. Op een gezonde manier oud worden, healthy ageing, komt dan ook steeds meer centraal te staan in de maatschappij en de zorg. Healthy Ageing is dan ook niet alleen het thema van ons congres maar ook hét speerpunt van het UMCG. Bij je geboorte ben je gezegend met een geniaal pakket DNA. Dit geniale pakketje brengt je ver in je leven, maar dan dien je er wel goed voor te zorgen. Gezond oud worden is niet vanzelfsprekend en zeker niet altijd gemakkelijk, maar onze sprekers zullen je alle in’s en out’s leren zodat jij straks topfit en stralend de 90 jaar gaat passeren.

Naast de lezingen en workshops over Healthy Ageing zal de medezeggenschap centraal staan binnen diverse workshops. ‘s Avonds zullen we ervoor zorgen dat de maagjes gevuld zijn voor een memorabele avond waarin alle hoeken van Groningen verkend zullen worden.

We hopen jullie in grote getale in het hoge Groningen te mogen ontvangen in oktober. We kijken ernaar uit!

LMSO Congresbestuur 2017

Volg onze facebookpagina voor alle congres-updates:

WhatsApp Image 2017-05-19 at 18.35.41